28.09.2012, 23:21 

Witam, na początek chciałem się przywitać  jestem nowy na forum, nie miałem okazji jeszcze nigdzie się udzielić a bardzo nurtuje mnie pewna kwestia i chciałem o nią zapytać Miłośników Kolei. Mianowicie, biorąc pod uwagę zamiłowania (sam też bardzo lubię wszystko związane z kolejnictwem, chociaż od strony technicznej interesuję się tym i nabywam wiedzę od niedawna) jakie miejsce i czas wybralibyście na zaręczyny z ukochaną osobą?
 jestem nowy na forum, nie miałem okazji jeszcze nigdzie się udzielić a bardzo nurtuje mnie pewna kwestia i chciałem o nią zapytać Miłośników Kolei. Mianowicie, biorąc pod uwagę zamiłowania (sam też bardzo lubię wszystko związane z kolejnictwem, chociaż od strony technicznej interesuję się tym i nabywam wiedzę od niedawna) jakie miejsce i czas wybralibyście na zaręczyny z ukochaną osobą?
Od razu dodam, że moje pytanie bierze się głównie stąd, że sam stoję przed tym krokiem i osobiście zastanawia mnie kwestia:
a) wschód słońca w Sopocie
b) wschód słońca w Zakopanem
c) zachód słońca w Sopocie
d) zachód słońca w Zakopanem
Co Wy byście wybrali jako najbardziej urokliwa sceneria? A może macie jakieś własne przemyślenia na ten temat?
Pozdrawiam serdecznie 

jestem nowy na forum, nie miałem okazji jeszcze nigdzie się udzielić a bardzo nurtuje mnie pewna kwestia i chciałem o nią zapytać Miłośników Kolei. Mianowicie, biorąc pod uwagę zamiłowania (sam też bardzo lubię wszystko związane z kolejnictwem, chociaż od strony technicznej interesuję się tym i nabywam wiedzę od niedawna) jakie miejsce i czas wybralibyście na zaręczyny z ukochaną osobą?
 jestem nowy na forum, nie miałem okazji jeszcze nigdzie się udzielić a bardzo nurtuje mnie pewna kwestia i chciałem o nią zapytać Miłośników Kolei. Mianowicie, biorąc pod uwagę zamiłowania (sam też bardzo lubię wszystko związane z kolejnictwem, chociaż od strony technicznej interesuję się tym i nabywam wiedzę od niedawna) jakie miejsce i czas wybralibyście na zaręczyny z ukochaną osobą?Od razu dodam, że moje pytanie bierze się głównie stąd, że sam stoję przed tym krokiem i osobiście zastanawia mnie kwestia:
a) wschód słońca w Sopocie
b) wschód słońca w Zakopanem
c) zachód słońca w Sopocie
d) zachód słońca w Zakopanem
Co Wy byście wybrali jako najbardziej urokliwa sceneria? A może macie jakieś własne przemyślenia na ten temat?
Pozdrawiam serdecznie

Mój kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/WojtasDBWA/ ... rid&view=0

ile wagonów zależnie od liczby gości. To by  było wesele... Teleexpress pokazał by to na bank
 ile wagonów zależnie od liczby gości. To by  było wesele... Teleexpress pokazał by to na bank 

żeby takie wesele miało ręce i nogi to z 15000zł potrzeba jak nie więcej... Ale na pewno powiem co i jak z zaręczynami
 żeby takie wesele miało ręce i nogi to z 15000zł potrzeba jak nie więcej... Ale na pewno powiem co i jak z zaręczynami