• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galeria
#1
Administratorów Galerii proszę o sprawdzenie moich uprawnień do dodawania zdjęć – otóż z tego co widzę, to mogę dodawać do galerii zdjęcia bez weryfikacji, ale nie wszędzie.  Zdjęcie do ED160 wymagało zatwierdzenia, podobnie o ile pamiętam do "Pojazdów sieciowych" i "Parowozów", bez podania konkretnych typów.
  Odpowiedz
#2
Problem znany, to samo ma DamianT, Marcin Łosicki w części albumów. Kilkukrotnie już to ustawiałem ale problem wraca po jakimś czasie. Obstawiam błędy w skrypcie. Wieczorem ustawie jeszcze raz dla Was bezpośredni ulpload ale za efekty głowy nie daje.
  Odpowiedz
#3
Poprawiłem dostępy koledze. Wszystkie zdjęcia powinny się ładować z automatu.

Pozdrawiam,
M.
  Odpowiedz
#4
Zobaczymy jak długo Tongue
Mój kolejowy kanał na YT: http://www.youtube.com/user/MMERLIN2

Moja strona kolejowa na FB: https://www.facebook.com/DamianTkolej
  Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kielecka Galeria Kolejowa kolejkielecka 13 3 517 25.03.2013, 18:21
Ostatni post: mikrobart
  Koleje Dolnośląskie - galeria mariuszk123 6 2 000 25.03.2013, 17:00
Ostatni post: mikrobart
  Elektryczny zespół trakcyjny Newag 19WE - galeria matel_service 1 1 932 19.01.2013, 07:08
Ostatni post: Jacek Z.
  OGK - Ogólnopolska Galeria Kolejowa Łukasz Turek 20 5 616 27.12.2011, 21:16
Ostatni post: Łukasz Turek
  Galeria internetowa Ojro 17 3 432 28.06.2010, 04:57
Ostatni post: przem710

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości