• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z wgrywaniem filmów na YT
#1
Od kilku tygodni mam Nikona P100 z funkcją nagrywania filmów HD. Niestety podczas wrzucania filmiku na youtube po kilku sekundach wyświetla się komunikat: Przesyłanie nie powiodło się ze względu na nieznany błąd. Używam karty pamięci San Disk Extreme HD Video, szybkość zapisu 20MB/s a filmy nagrywam w rozdzielczości 720p (1280x720). Wie ktoś w czym tkwi problem?
  Odpowiedz
#2
Taaa. Moich HD też coś dzisiaj nie chciał. YT lubi się gniewać na filmy dużej rozdzielczości. Spróbuj przesłać z innej przeglądarki.
Udostępniam zdjęcia i info, dysponuję spisem loków, motywuję do pracy, projektuję, nagradzam, krytykuję. - Chcesz pogadać ? Pisz ;-)

Pozdrawiam i Zapraszam na :
* <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.youtube.pl/Petyniak">www.youtube.pl/Petyniak</a><!-- w -->
* <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.mm-bk.blogspot.com">www.mm-bk.blogspot.com</a><!-- w -->
  Odpowiedz
#3
Nie wiem czy to nadal aktualne i jakiej metody wysyłania używasz ale ja miałem tak samo przy normalnych filmikach ale znalazłem sposób mianowicie przez ta wtyczkę wysyłam filmy i problemów nie mam

http://upload.youtube.com/my_videos_upl ... rict=gears
ST44-1030 Of The King Diesel Power

Mój kanał na YouTube:

http://www.youtube.com/user/Przemek19840

I kilka zdjęć na Garnku.
http://www.garnek.pl/pshemko
  Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Program do montowania filmów 4K Dudzio 3 811 18.05.2016, 15:04
Ostatni post: KOLEJWIZJA
  Program do obróbki filmów Squash 14 1 551 05.08.2013, 15:29
Ostatni post: Squash
  Pobieraczek.pl - problem! Miderion 7 2 211 13.06.2011, 14:20
Ostatni post: ET40

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości