Badanie frekwencji 2012 - Ipsos/PKP Intercity - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: TECHNICZNA STRONA KOLEI (https://www.forumkolejowe.pl/forum-95.html) +--- Dział: NAUKA I PRACA NA KOLEI (https://www.forumkolejowe.pl/forum-19.html) +--- Wątek: Badanie frekwencji 2012 - Ipsos/PKP Intercity (/thread-2510.html) |
- Scotty - 10.10.2012 maszynista napisał(a):I co Ci powiedzieli? Dali Ci bilet? ;-D Co nie ;-D Kilka osób pomyliło mnie z kierownikiem pociągu. Na Rozewiu też się działy cuda co noc pijani na składzie, frekwa powyżej 130%, awantury, pyskowanie do obsługi, mało brakowało a kierownik biłby się z pijanym pasażerem, albo gość który jedzie bodajże z Bydgoszczy do Poznania on i chce mieć miejsce siedzące (plany byłyby wsadzić w wagon Kalinki). Dużo się działo i przy tym nie było nudno. Z maszynistą było świetnie pracować. Psikusy i jazda z JŚ :-) - maszynista - 12.10.2012 Mam pytanie dotyczące przyszłego roku. Słyszałem, że firmy dzwonią do ankieterów z propozycją ponownej pracy. Czy to prawda? Scotty, Dzięki za opinię. - psim - 12.10.2012 maszynista napisał(a):Słyszałem, że firmy dzwonią do ankieterów z propozycją ponownej pracy. Czy to prawda? Teraz, to na pewno jeszcze nie dzwonią, natomiast jak pojawi się badanie, i firma znów wygra przetarg, to jest spora szansa że zadzwonią do tych ankieterów, którzy już wykazali się dobrą pracą. Generalnie, doświadczony ankieter który chce - i może - ponownie pracować, jest bardzo cenną osobą :-) - Elektronik - 26.10.2012 Wiadomo jaka firma wygrała przetarg na jesienne badania? - Scotty - 26.10.2012 psim, Do mnie ktoś dzwonił ale jadąc autobusem a rozmówca idący ulicą to nic nie słyszałem i poprosiłem aby zadzwonił za 3 godziny do tej pory nikt nie oddzwonił. Czy jest wiadomo kiedy IPSOS wypłaci kasę za wrzesień. Rozumiem że mają czas do 90 dni, ale minęło już 67 dni, większość dostała już kasę. - Adams - 26.10.2012 Scotty napisał(a):Czy jest wiadomo kiedy IPSOS wypłaci kasę za wrzesień. Rozumiem że mają czas do 90 dni, ale minęło już 67 dni, większość dostała już kasę. To jeszcze nie dostałeś kasy? Po mojej wypłacie z ankiet zostało miłe wspomnienie :lol: - semaforek - 26.10.2012 Prawie wszyscy już dostali. Może Scotty czymś sobie zasłużyłeś że nie chcą ci zapłacić - Scotty - 26.10.2012 semaforek, Tym sobie zasłużyłem że podpisałem umowę i są zobowiązani do wypłaty wynagrodzenia to raz, a dwa nie tylko ja jeszcze dostałem. - semaforek - 27.10.2012 Chyba nie wyczułeś mojej ironii. - psim - 27.10.2012 Scotty napisał(a):Czy jest wiadomo kiedy IPSOS wypłaci kasę za wrzesień. Upomnij się u swojego koordynatora. Nie ma się co fochować, wystarczy się uprzejmie przypomnieć. - mateusz123 - 29.10.2012 Wrocław też jeszcze nie dostał;] A wiecie coś na temat listopadowych badań? - semaforek - 02.11.2012 Przeklejam z innego forum: Cytat:Szanowni Państwo, - pitagoras23 - 02.11.2012 Ja się chyba zgłoszę. Na uczelni mam w tym terminie w miarę luźno. Czy ktoś z okolic Poznania byłby chętny? - siwek755 - 03.11.2012 Doszły mnie słuchy że jeździ się pojedynczo.. Ktoś coś o tym więcej wie? - semaforek - 03.11.2012 Ciekawe jak sobie to wyobrażają jeśli drużyny konduktorskie są podwójne... Już kiedyś próbowano ten wariant w IPSOS i się nie sprawdził. |