Zastanawia mnie, kiedy oddany do eksploatacji zostanie Dworzec Nocny. Piêtro wygl±da na wzglêdnie wykoñczone, robotników tam nie widujê. To samo pytanie tyczy siê kas przy wej¶ciu do tego Pawilonu - posiadacie jakie¶ informacje?
Na peronie 4 i 1 pojawi³y siê ju¿ konstrukcje wind, swoj± drog± wlot do szybu windy jest zakryty do¶æ prowizorycznie, zdolniejsi mog± tam wpa¶æ.
_________________ Pozdrawiam, Bartek
mikrobart's blog - www.mikrobart.pl
Tak, ale dwie sale nie zostan± oddane do eksploatacji do EURO w³a¶nie ze wzglêdu na prace konserwatorskie, które siê trochê przed³u¿y³y.
O ile peron 2 robi siê ju¿ do¶æ zaawansowanie, to na peronie 3 dwa dni z rzêdu widzê po max. 10 robotników. Je¶li chc± zd±¿yæ to obawiam siê, ¿e to trochê zbyt ma³o.
Jest tam przynajmniej od pi±tku - wtedy zauwa¿y³em go pierwszy raz. Nie wiem jeszcze, jak prezentuje siê w nocy.
W przej¶ciu pod peronami le¿y ju¿ czê¶ciowo posadzka. Przez budynkiem dworca teren zaczyna byæ sprz±tany, budowlañcy k³ad± kostkê brukow±. Nied³ugo zaczn± siê prace nad elewacj±, przerwane przez zimê.
No to mamy z³± informacjê: http://www.gazetawroclaws...t.html?cookie=1
Ja osobi¶cie wolê aby ten Dworzec zosta³ jak najlepiej wykonany, a nie robiony w dzikim po¶piechu na mistrzostwa.
Na placu budowy pojawia siê coraz wiêcej pracowników, widaæ to go³ym okiem, czekaj±c na poci±g na peronie 1 lub 4. Mam nadziejê, ¿e tempo prac nie odbije siê na jako¶ci.
Ehhh jak za Gierka.
Po¶piech jest wskazany tylko w jednym miejscu. Nie bêdê pisa³ gdzie ;)
Jak budowali wiadukt w Czêstochowie nad drog± nr 1 to siê bardzo spieszyli, bo Gierek chcia³ nim przejechaæ, pochwaliæ siê jak szybko i dobrze. Taaa dobrze... na nastêpny dzieñ wróci³y wszystkie ekipy budowlane.
Oby tak nie by³o z dworcem. To ma byæ dobrze zrobione, a nie na odwal siê, albo jak kto woli na Euro 2012.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum